Besøg os

Her kan du læse om de forskellige muligheder for at besøge uddannelsen til urban landskabsingeniør.

Studerende på ekskursion

Kig forbi Skovskolen

Du er velkommen til at få en rundvisning på Skovskolen og en snak om studiet. Kontakt Skovskolens studievejledning på studievejledning_administration@ign.ku.dk og aftal et besøg.

Gå i studiepraktik

Studiepraktik er en unik mulighed for at møde og stille spørgsmål til både studerende og undervisere på uddannelsen om fx studier og fritid, karrieremuligheder, mulighed for praktik- og udlandsophold m.m.
Læs mere om studiepraktik

Bliv studerende for en dag

Oplev en dag i livet som studerende på urban landskabsingeniør, inden du beslutter dig for, om det er noget for dig. Du kan opleve studiemiljøet, snuse til det faglige, tjekke kantinen ud og spørge nuværende studerende om alt mellem himmel og jord.
Læs mere om at blive studerende for en dag

Kom til Åbent Hus på Skovskolen 2023

Vi holder Åbent Hus urban landskabsingeniør i uge 8 og 9 hvert år både på Skovskolen Nødebo (Sjælland) og Skovskolen Eldrupgård (Jylland). Datoer for 2023 er ikke besluttet endnu, men du kan allerede nu skrive dig på vores interesseliste til åbent hus - så holder vi dig opdateret. 
Se mere om Åbent Hus og skriv dig på interesselisten

Du kan også opleve alle 25 natur- og biovidenskabelige bacheloruddannelser på Københavns Universitet hvert år til åbent hus på Science i uge 9.   

3 logoer af Zealand, Roskilde Tekniske Skole og Københavns Universitet

Urban landskabsingeniør udbydes af Zealand - Sjællands Erhvervsakademi i samarbejde med Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning (Skovskolen) på Københavns Universitet og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde.